Financieren op kort termijn

Wat als je een zakelijke lening niet kunt afbetalen

In de chaos van de COVID-19 pandemie kan het onmogelijk lijken om de rekeningen te betalen. Als de inkomsten aanzienlijk dalen of helemaal wegvallen, is het moeilijk om het kapitaal te vinden dat nodig is om uw werknemers, leveranciers, huisbazen en kredietverstrekkers te betalen. Het niet aflossen kan ertoe leiden dat je geen geld lenen zonder bkr en zonder documenten kan hebben.

Omgaan met verhuurders en werknemers laten gaan (of vechten om ze in dienst te houden) zijn hun eigen gevechten – en kredietverstrekkers zijn een heel andere beproeving. Als u binnenkort een lening moet aflossen die u zich niet kunt veroorloven, raak dan niet in paniek. Hieronder geven we u een paar tactieken om uw kredietverstrekkers tevreden te houden en uw cashflow te laten stromen.

Vind een financier op korte termijn

Het is altijd eng om schuld met schuld te bestrijden, maar soms is het nodig. Als u moeite hebt om uw leningen af te betalen, overweeg dan een van deze kortetermijn financieringsopties:

SBA Coronavirus Leningen (COVID-19)

Hoewel wij verwachten dat de overweldigende vraag het beschikbare kapitaal snel zal uitputten, zijn coronavirusleningen nog steeds de beste plaats om u eerst tot te wenden. Een lening in het kader van het Paycheck Protection Program (PPP) kan (mogelijk) kwijtscheldbaar geld opleveren om u te helpen de lonen, gezondheidszorg, hypotheek en huur te betalen, waardoor geld vrijkomt om uw leningbetalingen te dekken. Of gebruik een EIDL (Economic Injury and Disaster Loan) om essentiƫle dagelijkse uitgaven en schuldaflossingen te dekken die u niet kunt voldoen als gevolg van inkomstenverlies. Zo kun je eenvoudig en snel bijvoorbeeld 500 euro lenen zonder bkr.

Business Lines of Credit

Gebruik een kredietlijn om vrijwel alle zakelijke uitgaven te dekken: salarisadministratie, huur, schuldaflossing, voorraden, noem maar op! U kunt in slechts 1 tot 2 weken over fondsen beschikken, en u krijgt onmiddellijk toegang tot de fondsen die u gebruikt zodra u het gebruikte bedrag hebt terugbetaald.

Zakelijke kredietkaarten

Als u niet in aanmerking komt voor een kredietlijn, is een zakelijke creditcard een andere geweldige financieringsoptie op korte termijn. U kunt uw noodzakelijke lening betalingen op uw creditcard en verdien cashback en reizen beloningen terwijl je bezig bent. Plus, u kunt een kaart scoren met een 0% renteperiode (soms wel 18 maanden), wat betekent dat u lagere maandelijkse betalingen kunt doen met minder gevolgen.

Probeer te onderhandelen met je kredietverstrekkers

Uw geldschieters willen niet dat u in gebreke blijft. Als u moeite hebt om uw betalingen te doen, zijn ze misschien bereid om uw lening tijdelijk te herstructureren. Dit kan een lagere rente, uitstel van betaling of een langere looptijd betekenen.

Bank of America staat bijvoorbeeld bedrijven toe uitstel van betaling aan te vragen zonder negatieve kredietrapportage. En Funding Circle biedt uitstel van betaling, aflossingsflexibiliteit en zelfs kwijtschelding van achterstallige betalingen.

Praat met uw kredietverstrekker en kijk welke hulp zij bereid zijn te bieden. Het kan geen kwaad om het te vragen, en je zou verbaasd kunnen zijn over hun inschikkelijkheid.

Zorg voor een verbeterde cashflow

Uw cashflow verbeteren tijdens een wereldwijde pandemie is waarschijnlijk een van de moeilijkere opties, maar het is nog steeds mogelijk. Om uw cashflow te verbeteren, moet u uw verkoop verhogen of uw uitgaven verlagen (of beide).

Bedenk op welke gebieden u kunt bezuinigen. Elke dollar telt. En kijk dan waar u uw omzet kunt verhogen. Met de digitale wereld als uw oester, zijn er eindeloze mogelijkheden om online inkomsten te genereren.

Blijf doorgaan

Als u uw lening niet kunt afbetalen, geef dan niet op. De hele wereld staat voor uitdagingen als gevolg van COVID-19, en er is een enorme hoeveelheid liefdadigheid op dit moment. Banken en alternatieve kredietverstrekkers verlagen hun leningvoorwaarden, en kredietverstrekkers zijn gul met het heronderhandelen van leningbetalingen.

Er is een uitweg, je komt hier doorheen. Hou je hoofd hoog en vecht voor het overleven van je bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *